Van het bestuur…

Direct na aankondiging dat er een recreatiesportclub actief is op locatie De Kreek, hebben zich spontaan leden aangemeld. Er zijn met regelmaat nieuwe aanmeldingen voor het bijwonen van een proefavond. Onze vereniging is daardoor een snel groeiende recreatie sportclub.

Het is goed voor je gezondheid om wekelijks een uurtje te sporten en in ‘De Kreek’ is het een feestje!

‘Pak van mijn Hart’ heeft alles wat men zich kan wensen: de modernst denkbare sportvoorzieningen, schone kleedkamers, douches en sanitair, uitstekend bereikbare locatie met ruim voldoende parkeerplaatsen, veiligheid (hartdefibrillator binnen handbereik) en sporten onder leiding van een zeer ervaren fysiotherapeut.
Voor dit alles vraagt ‘Pak van mijn Hart’ uitsluitend kostendekkende contributie. Hiermee geeft ‘Recreatie Sportclub Pak van mijn Hart’ het goede sociale voorbeeld! De contributie bedraagt ‘slechts’ € 3,25 per lesuur. Voor het gehele sportseizoen van 40 lessen is dat € 130,–, desgewenst in termijnen te voldoen.

‘Recreatie Sportclub Pak van mijn Hart’ is op 7 januari 2015 tijdens een speciale ledenvergadering opgericht en is de akte van oprichting met de statuten op 1 april 2015 bij de notaris gepasseerd. Er was een voorlopig bestuur actief dat bestond uit de oprichters van de club. De voorlopige bestuursleden hebben zich verkiesbaar gesteld en zijn tijdens de eerste Algemene Ledenvergadering op 11 november 2015 door de ledenvergadering gekozen.

Wil je eens VRIJBLIJVEND bij ons kijken? Vul daarvoor het formulier in dat je vindt onder ‘Proefavond’ of bel of mail naar onze secretaris..x


Op de foto links: de moderne sportzaal, rechts: Pak van mijn Hart lid Agnes Tolen schenkt de club een bal. Hier overhandigt zij de bal aan de voorzitter die deze met zichtbaar genoegen in ontvangst neemt. Dank je wel Agnes!x

Volg ons ook op


Mijn Persoonlijk
GezondheidsDossier

Radio Bontekoe het geluid van Hoorn e.o.

Met de Med1Pas heeft u uw medische gegevens altijd bij de hand. Ga veilig de deur uit met deze compacte pas, waarop uw medische gegevens in 6 talen zijn vertaald. Ideaal voor op reis en voor onderweg!


Hier sporten wij


Elke donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur zijn wij aanwezig in de mooie sportzaal van MFA de Kreek, Meetketting 1-3, 1689 XD ZWAAG.


Wat cardiologen zeggen

Na een hartinfarct neemt het slagvolume af, het hart heeft het moeilijk. Het goede nieuws: de pompfunctie kan na een infarct door training sterk verbeteren. Patiënten zeggen door (aangepast) te blijven sporten na de officiële revalidatie, "een conditie te hebben als nooit eerder". 
De angst voor een nieuw infarct verdwijnt en het levensgeluk neemt toe.